Живот
5. јуни 2016 - 14:04

Жените одлучија: Еве која е идеална големина на пенисот

Величината на пенисот е важна, но сепак не мора да значи дека со помал пенис жените не можат да дојдат до врвно задоволство. Според истражувањата на порталот, pennisiszeddebate.com, жените одредија која е идеалната големина на машкиот полов орган.

Според истражувањето, жените се изјасниле дека идеалната должина на пенисот е од 18,41 до 20 сантиметри, со опсег од 15-16 сантиметри.

Потоа, врвно задоволство доживуваат и со пенис со должина од 15-18 сантиметри, а исто така задоволувачки е и должина од 14 до 20 сантиметри.

Должината помала од 11,43 и поголема од 27,4 сантиметри е опишана како незадоволувачка.

Ново на Сител