Џет-Сет
6. December 2017 - 15:50

Жељко објави фотографија од близначките и синот

Жељко Јоскимовиќ постојано е активен на социјалната мрежа Инстаграм. Тој на неговиот профил објави семејна фотографија, под фотографијата напиша: Прва прошетка за близначките!