Живот
23. September 2015 - 10:43

Згодна девојка со голи гради на скопски паркинг

 

Следејќи ги светски познатите модни икони и нивниот имиџ, македонските девојчиња се повеќе наликуваат на светски познатите девојки кои се ултра популарни на социјалните мрежи. 

Токму ваква девојка, можевме да видиме на улиците во Скопје, а која е девојката, засега останува мистерија, но сигурно љубопитните момци веднаш се распрашале.