Македонија
18. July 2018 - 22:08

Заврши лидерската средба

Предмалку заврши лидерската средба за подготовка на референдумот, средбата со лидерите траеше четири часа во Клубот на пратеници. 

 

Средбата ја напушти лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицковски и побара нова до понеделник.