Балкан
7. January 2017 - 11:46

Замрзна Јадранско Море!

Ниските температури и силниот ветер го заледија Јадранското Море кај областа Ивињ, но и Вранското Езеро.

Студениот бран донесе температури и до -20 степени целзиусови, а тоа беше доволно да замрзнат делови од морето.

zaledeno-more

zaledeno-more1

zaledeno-more2

zaledeno-more3

zaledeno-more4

zaledeno-more5

zaledeno-more7