Македонија
22. August 2019 - 16:39

Заев: Вечерва прва точка на Централниот одбор - актуелната состојба за „Рекет“

Премиерот Зоран Заев за Сител изјави дека вечерва ќе разговараат за актуелните случувања.

Ако истрагата покаже дали има опфат на политичари тој ќе побара нивно политичко дистанцирање. 

СДСМ вечерва ќе избира и Потпретседатели на партијата.