Џет-Сет
23. November 2017 - 17:21

Заедно и насмеани: Откриено зошто Ана и Раста се состанаа повторно

Ана Николиќ и Стефан Ѓуриќ Раста повторно се фатени заедно, што предизвика вистинска бура. 

Одекнуваа коментари дека нивниот развод е само маркетингшки трик, и дека оваа средба е доказ за тоа. Меѓутоа, вистина е поинаква.

Имено, тие двајцата се возеа во ист автомобил, разговараа опуштено и се смееја, а причина за нивниот состанок е повеќе од оправдан.

Тие само сакаа ќеркичката Тара заедно да ја одведат на систематски преглед.

Ова предизвика различни шпекулации, па додека едни сметаат дека тие двајца треба да служат како пример на оние кои влегуваат во процес на развод, други го задржаа ставот дека целата приказна за разводот е маркетингшки трик.