Македонија
26. January 2021 - 15:21

Забрана за движење на тешки моторни возила на планинскиот премин Стража

Поради интензивни врнежи од снег воведена е забрана за движење на тешки моторни возила на планинскиот премин Стража, информира ЈП „Македонија пат“.

„Македонија пат“ апелира да се употребува задолжителна зимска опрема за лесни моторни возила и автобуси на овој патен правец.