Живот
2. November 2015 - 13:25

Заборавете се што сте виделе во животот: Пенисот на овој рапер го сруши интернетот

Раперот The Game на својот Инстаграм профил постирал селфи кое ја запали оваа социјална мрежи и предизвика бурни реакции. Се разбира, најмногу реагирала припадничките на понежниот пол, но и многу мажи не останале рамнодушни, па коментирале и тие.  

 Очекувано, многумина коментирале за тоа дали е вистинска неговата машкост, или можеби раперот нешто додал во гаќите...