Македонија
19. July 2019 - 12:19

За викендот нема автобуси до Водно, нема да работи ниту Жичарницата

Поради одржување на ридски натпревар во автомобилизам на Водно, во сабота и недела нема да сообраќаат автобусите на линиите 25, 25А и 25Б, соопшти ЈСП Скопје.

За време на викендот нема да работи ниту Жичарницата на Водно.