Живот
27. January 2017 - 17:23

За сексот во базенот сите зборуваа: Еве како изгледа Арсо од Големиот брат

Ди џеј Владимир Арсиќ Арсо победи во третата сезона од регионалниот Големиот брат, каде натпреварувачите беа анонимни и освои неверојатни 100.000 евра.

Беше таксист и ди - џеј, а по излегувањето од Големиот брат сними и дует со Милица Мајсторовиќ.

Ипак, остана запаметен по тоа што со Даница имаше секс надвор во базенот, додека паѓаше снег.

Еве како изгледа денес: