Македонија
16. July 2019 - 14:33

За неполни 24 часа се собраа парите за операција на Менче: Браво Македонијо!

За неполни 24 часа се собраа потребните 5.500 евра за младата Стаменка Трповска, на која и е дијагностицирана коксартроза која се заснова на рскавицата во колкот која е скоро целесно оштетена.

Таа побара помош и преку социјалните мрежи и за рекордно брзо време се собраа потребните средства за операција, благодарение на хуманите граѓани ширум земјава.

- Пријателчиња драги, ги собравме потребните средства за мојата операција во рекордно брзо време. Па похумана нација не постои!!! Фала ви на сите до еден!!! И шернувајте го и овој статус за да знаат луѓето дека ја завршивме донацијата само за еден ден!!! Македонијо, живеј во овој ритам!