Живот
5. November 2015 - 12:18

За добро утро: Погледнете како се будат оваа мајка и нејзиното бебе!

Добро утро! Многумина се жалат дека им е тешко да вежбаат и дека премногу се зафатени со работа, пријатели, шетање, но кога ќе погледнете како оваа мајка и бебе вежбаат ќе сфатите дека се што прочитавте претходно е само изговор.
 
Мајката вежба со новороденче кое едвак има четири месеци, со цел да остане во кондиција, а бебето ужива. 
 
Видеото е направено за да ги мотивира луѓето, да се докаже дека е можно да се живее здраво и да имаат физичка активност и покрај сите „пречки“.