Свет
18. July 2018 - 18:42

„Вриштев, имам 28 години“ - сосетки отишле во град испиле неколку пијачки, а кога се вратиле дома се случил вистински хорор

Една жена од Тексас е уапсена бидејќи на друга жена и го одгризала носот и го голтнала. Џесика Колинс (41), го одгризала носот на соственичката на куќата бидејќи  ја замолила неа и нејзината пријателка да ја напуштат куќата. 

Нападната жена сакала да остане анонимна, а додава дека нападот се случил  во нејзината куќа. Биле три пријателки кои биле излезени во град и таму се напиле неколку пијалоци и навратиле кај неа дома. 

Таа вели дека Колинс барала уште алкохол и цигари. Таа тогаш двете жени ги замолила да одат, а Колинс ја нападнала. 

Жртвата изјавила дека не била свесна дека е тешко повредена додека не се качила во возилото на брзата помош. 

- Го побарав сопругот од брзата помош. Вриштев, имам 28 години и повеќе немам нос, раскажала таа.