Бизнис
5. July 2018 - 12:35

Вработените од Еурокомпозит го радикализираат штрајкот

Уште еден автобус со вработени во прилепската фабрика Еурокомпозит пристигна во Скопје. Кампот поставен пред три дена останува пред владата, вработените се доследни на своите барања.