Живот
27. February 2017 - 14:18

Вознемирувачко видео: Пијaн русин влезе во болница и претепа две медицински сестри

 
Пијан Русин брутално претепа две медицински сестри во болница во Русија. Видеото e снимено од безбедносните камери во оддел за неврохиругрија.