Македонија
4. July 2016 - 12:15

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Објавена снимка од прегазувањето на малиот Алмир!

Порталот Telegrfi.com објави снимка за прегазувањето на 4 годишното дете Алмир Алиу од Куманово.
 
По прегазувањето од сериозните повреди по неколку дена детето почина на клиника во Скопје.