Македонија
24. September 2015 - 13:47

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Монструм од штипско претепа волк со боксови!

Човек се изживува со мртвиот волк. Го удира, му става цигари во муцката. Видеото е направено во штипско Карбинци.