Живот
30. January 2016 - 21:07

Возачот едвај спасил жива глава - Погледнете што преживеал!

Брзото возење никогаш не е безбедно, а особено не на остри кривини. Овој возач е професионалец, но направил грешка.

Пребрзо „влетал“ во кривина, а тоа за малку ќе го чинело живот.

Падот бил стравичен, но возачот некако преживеал. Погледнете што се случило:

Ново на Сител