Живот
3. January 2016 - 11:25

Возачка солидарност: Има хумани луѓе, дали сте вие од нив

 

Во денешно време речиси да не постои возач кој нема инсталирано безбедносна камера на својот автомобил.

А вакви сцени за жал не гледам толку често и затоа овие снимки воодушевија многумина.