Македонија
15. April 2019 - 12:02

Вооружен грабеж среде бел ден во НЛБ „Тутунска банка“ во Чаир

На 15.04.2019 г. во 10.36 ч. пријавено е разбојништво од страна на неколку лица со оружје во банка на ул.Ферид Бајрам кои одзеле пари. Од страна на сторителите бил физички нападнат Е. Е. (26), кој е вработен како обезбедување во банката. Повредени лица од оружје нема.Веднаш по добивањето на пријавата, презмени се мерки и активности од полициски службеници. Ова е првична информација.

 

Иван Кузмановски