Живот
26. August 2016 - 19:45

Водоинсталатор кој стана вистински хит на Фејсбук

Еден водоинсталатор стана вистински хит на социјалните мрежи. Имено, Андреа Адамс повикала водоинсталатор  за да ја поправи пукнатата цевка во нејзиниот двор, Бидејќи жената не знаела на кое место цевката е оштетена тој морал да ѓнурне во валканата вода до половина.  Таа глетка толку многу ја изненадила Андреа што одлучила да го слика и да фотографијата да ја објави на својот Фејсбук.

Погледнете...