Џет-Сет
11. October 2019 - 14:11

Водителка ги донесе децата на работа и цела нација ја дозна: Синот влета во кадар додека читаше ударни вести за Сирија

Кети Тер, позната водителка во американската телевизија Ен Би Си децата ги донела на работа - и целата нација дозна за тоа.

Кети ги читаше ударните вести кога се доближи нејзиниот син сакајќи да ја праша нешто.

Прво благо го тргна, но малечкиот не се збуни. Ја крена раката, и и ја стави на рамо и со „мамо, мамо“ сакаше да и го сврти вниманието на себе.

„Се извинувам, ги донесов децата во студиот“, се насмеа Кети го поглед барајќи некој од колегите за да го преземе детето подалеку од кмерите.