Македонија
21. April 2019 - 22:34

ВО ЖИВО: Прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ

Во 22:30 часот ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи нова прес-конференција на која ќе се соопштат резултатите од првиот круг од претседателските избори во Македонија.