Македонија
8. April 2020 - 10:25

Во Скопје на кеј починал човек додека трчал

Утрово човек починал додека трчал на кеј, блиску хотелот „Александар Палас.“

На местото се пристигнати брза помош и полиција на увид. Се очекуваат детали во текот на денот.