Македонија
29. јуни 2019 - 14:02

Во прекин сообраќајот на патот Страцин-Крива Паланка поради сообраќајка

Сообраќајот на магистралниот пат Страцин – Крива Паланка е во прекин во двата правца поради сообраќајна незгода.

Сообраќајката, според информациите на Авто мото сојузот на Македонија, се случила околу 13 часот.