Македонија
16. November 2018 - 12:54

Во основното училиште „Владо Тасевски“ повторно се појави шуга

Во основното училиште „Владо Тасевски“ во скопската населба Козле, општина Карпош, повторно се појави шуга.

Родителите  се вознемирени откако втор пат годинава, поради негрижа на училиштето, се јавува опасност од оваа зараза.

По овој скандал, се огласи и директорката на училиштето, Елка Даскалова.

Известувањето е објавено на интернет страницата на основното училиште.