Живот
11. October 2015 - 12:59

Во македонските кафани има и вакви фолк пејачки

Македонските боеми кои си љубат да седнат во кафеана, богами имаат и што да видат. На профилите од социјалните мрежи кај фолк пејачките што често тезгарат низ локалните кафеани, може да се види вистински „џумбус“.
seks-366x650height=”650″ class=”alignnone size-full wp-image-495804″ />

Голотија, длабоки деколтеа, бујни гради, мрежести хулахопки, па уште и размена на сочни бакнежи меѓу пејачките.
Едни такви „луперај“ фотки зачекавме на профилот кај фолкерката Тања Блажева. Бакшишот во случајов сигурно им бил загарантиран.
blaz-484x650

Зборови не се потребни многу за да се опише атмосферата.
kaf-366x650
drug-366x650
Избор: Убавина и здравје