Македонија
17. July 2015 - 9:45

Во Дојран презентација на проектот „Македонија вработува“

Агенцијата за вработување на Република Македонија утре во Стар Дојран ќе го презентира проектот „Македонија вработува“.

На специјални штандови во периодот од 11 до 15 часот заинтересираните ќе можат да се запознаат со придобивките од преоктот и поволностите што ги нуди за вработување на повеќе категории граѓани.