Живот
15. September 2015 - 18:05

Внимателно гледајте во автомобилот - Нема да верувате што се случува пред вашите очи!

Произведувачот на автомобили Шкода направи маркетинг кампања која едноставно е генијална.

На видеото подолу ќе видите сина Фабиа паркирана на улица.

Се што треба да направите е внимателно да гледате во автомобилот, а на крајот од видеото ќе дознаете што се случило…

youtube.com/watch?t=75&v=qpPYdMs97eE