Македонија
16. јуни 2019 - 11:56

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ја уништи македонската економија

Со лагите на Заев буџетот на државата не се полни. Само во последните 5 месеци направија дупка од 3 милијарди денари од несобрани даноци.

Живот во Македонија дојде само за Заев и неговата криминална банда кои народните пари ги трошат за полнење на своите џебови.

Реализацијата на капиталните инвестиции за првите четири месеци од оваа година е под 10 проценти. Парите со кои ги задолжува Заев граѓаните се арчат на непродуктивни трошоци и за исплата на неговите концесии.

Време на реални проекти и економски прогрес ќе има кога ќе дојде новата Влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ.