Македонија
27. October 2021 - 9:45

ВМРО-ДПМНЕ: Поддршка од Патрик Волер од ЕПП, граѓаните бараат промени

Благодарност за поддршката од Патрик Волер, секретарот за меѓународна соработка на најсилното политичко семејство во ЕУ, EPP – European People’s Party.

Новата иднина за сите луѓе е заедничка битка за стандарди и вредности какви заслужуваме. Победата на локалните избори е огромниот чекор за промени, проекти и победи. Заедно до новата иднина!, напиша Мицкоски на својот Фејсбук профил.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ