Македонија
17. October 2021 - 22:31

ВМРО-ДПМНЕ победи во прв круг во Бутел

Според првичните информации од ВМРО ДПМНЕ, кандидатот Дарко Костовски води во општина Бутел.

Кандидатот издвои победа уште во првиот круг на локални избори 2021 година, велат од партијата.