Македонија
6. December 2023 - 12:27

ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе над 260 амандмани на буџетот за следната година

Опозицикста партија ќе поднесе НАД 260 амандамани на буџетот за следната година кој е веќе во собраниска процедура. Од партијата очекуваат најголемиот дел од нив да бидат прифатени.......