Македонија
6. October 2017 - 21:41

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата утре со митинзи во Кратово, Пробиштип и Крива Паланка

Коалицијата „За Подобра Македонија” предводена од ВМРО-ДПМНЕ утре ќе одржи митинзи во Кратово со почеток во 13:00, во Пробиштип со почеток во 18:00 часот и во Крива Паланка со почеток во 20:30 часот.