Македонија
9. March 2021 - 14:43

Владата одлучи: Полициски час од утре од 22 часот до 5 часот наутро

Премиерот Зоран Заев на прес-конференција рече дека Владата на денешната седница донела одлука од утре да стапи на сила полициски час од 22 часот навечер до 5 часот наутро. Полицискиот час ќе трае дванаесет дена до 22 март до 5 часот наутро.