Македонија
30. јуни 2020 - 11:06

Владата денес во 14:00 часот ќе одржи седница

Владата на Република Македонија денеска, (вторник, 30.06.2020 година) со почеток во 14:00 часот, ќе одржи седница преку видео-конференциска врска.