Џет-Сет
6. јуни 2017 - 13:37

Викторија Лоба подготвена да ги пречека шампионите

Во секој момент се очекува пристигнувањето на Европскиот шамион Вардар на плоштад  во Скопје. Таму ќе ги пречека и македонската пејачка Викторија Лоба, која е подготвена да ја пее химната.