Живот
12. July 2019 - 13:15

Видео-блогерка се обиде да ја бојадиса косата, па остана ќелава

Инстаграм-блогерката Лори Фејт сакаше брзо и драстично да ја промени бојата на својата коса од сина во бела, во видео во живо.

Следачите веднаш забележаа дека косата почнала да ѝ паѓа, но токму во тие мигови, видеото прекинало… Подоцна, Лори го објави целото видео за тоа како станала ќелава.

Мешавината од хемикалии за што побрзо менување на бојата била преногу јака за нејзината коса.