Живот
26. September 2015 - 14:53

Ви пречи градникот - Овие трикови ќе ви ја олеснат работата!

Неколку едноставни трикови ќе ви откријат како градите најдобро ќе ви изгледаат во прслукот затоа што на крајот е важно да ги наместите рацете, колку високо ќе се дигне...

Иако многу жени се пресреќни што не мора да носат градник, суровата вистина е дека гравитацијата си го прави своето, а прслукот понекогаш е неопходен. Но, не е сеедно каков градник ќе купите и како ќе го носите.

Погледнете во краткото видео како градникот правилно се носи: