Џет-Сет
14. December 2015 - 11:51

Весна не штеди: Пејачката на ќерка си и даде подарок од 100.000 евра

Познато е дека Весна Змијанац не штеди кога е во прашање нејзината ќерка, па така за Нова Година и купи подарок од 100.000 евра. 

Николија сега има стан во Грција кој е само нејзин, а чини од 80.000 до 100.000 евра.

Инаку, ова е втор пат Весн на Николија да и купи стан. Таа и за дипломирањето и подари стан во Србија.