Македонија
29. April 2016 - 8:35

Велигденски воз на Македонски Железници Транспорт АД

Македонски Железници Транспорт АД  на Железничката станица во Скопје го промовирашпе тематскиот Велигденски воз.

Возот сообраќа во празничните денови со тематски содржини соодветни на празничните денови.