Живот
14. August 2017 - 20:46

Вечерва 15 минути пред полноќ погледнете кон небото и замислете желба

Уште вечерва можеме да уживаме во спектакл кој ни го приредува небото. Ќе бидеме сведоци на метеорски дожд, а ќе биде најсветлиот забележан некогаш. 

Според некои наводи, ваков спектакл на небото ќе видиме дури за 96. години.

Вечерва излезете во 23 часот и 45 минути на прозорец или на тераса и погледнете во небото и замислете желба. Таа ќе се исполни според верувањата.