Џет-Сет
18. February 2016 - 14:21

Ве интересира? Еве што ќе се случи со Џемал и Ѓул од „Убавата селанка“

Комичната турска серија „Убавата селанка“ од неодамна почна да се емитува на Сител телевизија, а веќе стекна голема популарност токму поради многуте смешни и возбудливи сцени, ликови и сценарио.

Приказната од ден на ден станува се поинтересна, а веќе е јасно дека убавата селанка, односно Ѓул и шармантниот Џемал наскоро ќе бидат заедно.

Ако редовно ја следите серијата, тогаш сигурно веќе ви е јасно дека оваа турска комедија не би имала тажен крај како останатите серии.

Иако се емитуваат привите епизоди, веќе со нетрпение  очекуваме кога Џемал и Ѓул најпосле ќе станат момче и девојка, па и нешто повеќе од тоа.

Претпоставуваме дека сакате да ја нахраните вашата љубопитност, па затоа ви откриваме дел од последните сцени каде омилените ликови ја слават љубовта со голема селска свадба.

fft99_mf5390891

guzel-koylu-36-1_640

guzel-koylu-47.-bolumde-dugun

guzel-koylu-sok-sahne-3