Џет-Сет
2. јуни 2022 - 9:20

Васил Гарванлиев се венчаше и сподели фотографии со сопругот

Македонскиот пејач Васил Гарванлиев и официјално стапи во брак со својот избраник, со кој пред неколку месеци и се вери.

Гарванлиев за првпат на социјалните мрежи објави и фоотографии од својот сопруг.

Изминатиот период македонските медиуми беа преплавени со веста дека Васил Гарванлиев се верил. И тоа не било каде, туку во Америка. Со неговиот избраник, се препознале на прва, а неговото срце го освоил со едноставноста, но и анонимноста. Свадбата ќе биде наскоро, а во јуни ќе дојдат во Македонија, за семејството да се запознае со зетот, објавува Бекстејџ.