Живот
5. August 2016 - 20:42

Ваква венчавка не сете виделе - Погледнете што направи кумот

 
Снимката од венчавка која во деведесетите се случила во хрватскиот град Солин, повторно стана хит на интернет, а ѕвезда на видеото е кумот кој се појавил пијан.
 
-Тој едвај се држеше на нозе и цело време се клатеше, а кога требаше да се потпише во матично, целосно се изгуби. На крајот од церемонијата падна, а кога успеа да стане, страсно ги бакнуваше младоженецот и шокираната невеста. Целата церемонија за него беше многу исцрпувачка, па на крајот во црквата едноставно заспа, раскажува гостин на венчавката.
 
Погледнете го видеото: