Живот
4. December 2015 - 14:52

Ваква машина за цепење дрва не сте виделе досега!

Цепењето дрва не е лесна работа. Таа бара многу физичка сила и кондиција, но оваа машина работи се сама. Ваше е само да знаете да управувате со неа и да има некој да ви додава дрва.
 
Ова е навистина големо олеснување, а за што точно се работи може да погледнете во видеото подолу...