Живот
20. May 2016 - 12:57

Ваков настап сеуште не сте видете - е ова е талент!

До сега сме гледале многу пејачи, танчерки и акробати во емисиите за отриквање на телентот, но веруваме дека ваков настап сеуште не сте виделе.

Ани Клинг одлучи да се пријави во емисијата “Britan's Got Talent” и со својот настап го воодушеви жирито и публиката, погледнете го видеото за да се уверите во тоа.