Џет-Сет
27. July 2015 - 15:43

Вака изгледала познатата водителка во основно училиште

 
Марија Килибарда денес е меѓу најубавите жени на малите екрани, но во младоста не била толку секси.
 
Убавата водителка другарките од основно ја потсетија на нејзината „даркерска“ фаза низ која поминале сите во тинејџерските денови. Во прашање е 1992 година, кога Марија имала 12 години.
 
И самата водителка одамна призна дека во младоста поминала низ сите модни фази - од даркерска, металска, виетнамска, а подоцна имала и кратка „народњачка фаза“.