Џет-Сет
27. March 2017 - 22:15

Вака изгледа Наташа Беквалац без шминка!

По  вестите за разводот со Љубе Јовановиќ, Наташа Беквалац со денови наназат ги полни страниците во весиците.  Таа се прошета низ улиците без грам шминка, погледнете како изгледа во природно издание. 

Foto: A. Nalbantjan

Foto: A. Nalbantjan